מסעדת רפאל Raphael

  • מסעדת רפאל בצהריים עסקית
  • מסעדת רפאל Raphael
  • מסעדת רפאל Raphael
4.666665
ממוצע: 4.7 (6 דרוגים)

השף רפי כהן צמח מלמטה ואנחנו אוהבים את זה. כנראה שזה חשוב להתחיל הכי מלמטה אם אתה רוצה להיות שף טוב שמחובר לאוכל ובעיקר לעצמו.

בשנת 2001 פתח השף כהן את את מסעדת "רפאל" בתל אביב. מיום פתיחתה זכתה המסעדה להצלחה חסרת תקדים בקרב המבקרים והקהל הרחב, והפכה בתשע שנות קיומה לאחד ממוסדות האוכל הנחשבים והמוערכים בישראל.
מסעדה זו מוגדרת כמסעדת שף אישי ותשמחו על השף שכל מה שיגישו לכם יהיה טעים. המסעדה הזו יודעת לבשל עוף כמו שאף אחד אחר בישראל לא יודע ובכלל, תבשילי הבקר שלהם שמעם יצא למרחוק והמנות הראשונות המוגשות שם הם מהטובות בישראל.
גם לחובבי פירות הים והשרצים למיניהם לא יהיה משעמם כאן, יש מהם ובשפע.
מומלץ לאירועים וארוחות רומנטיות, המסעדה משאירה את הרושם הראוי.

64nNBbKlYt4

דרוגי-גולשים

התמונה של Itzhak Moreno

5
כל האוכל טעים מאד, והסלטים בפתיחה יוצאים מגדר הרגיל. התאכזבתי מעט דווקא ממנת הדגל של קבבוני הלוקוס אולם נתח הפלמידה שטעמנו היה משובח במיוחד. בימות השבוע המסעדה הזו ממש יקרה - מומלץ לאכול דווקא במסגרת עיסקית סופהשבוע שלהם ואז מקבלים טעימות קטנות שבהחלט מספיקות לזוג וטועמים ברוחב לב מכל מבחר המסעדה. לא לוותר על פוקצ'ת הבית עם שמן זית וחומץ בלסמי - תענוג אמיתי.

התמונה של Olga Pulisman

5
המסעדה די יקרה, אבל בסופ"ש במקום מציע עסקית ממש שווה של 125 ש"ח לאדם. המנות הראשונות זה רק טעימות, אבל זה טעימות שוות ביותר.

התמונה של אביבה

4
אוכל מדהים יקר מאד אבל יש עסקיות משתלמות. הקוסקוס טלה אחת המנות הטעימות שאכלתי, גם הג'מבו שרימפס מושלמים. חוץ מהמסעדה יש את הבר, אווירה שונה לגמרי, חשוך ומעושן, כיף למי שאוהב

התמונה של גירית הדבש

4
אוכל פיקנטי וטעים, יש הרבה נגיעות מהמטבח המרוקאי...יש קוסקוס, דגים, סיגרים. ובנוסף יש את החמרה שזה חדר בר שממש שווה לבוא לשם גם להנות מאוירת בר, אלכוהול משובח ורק לנשנש... המחירים קצת יקרים