מסעדת אנבלס ביסטרו בר בתל אביב

4
ממוצע: 4 (דרוג 1)

אנבלס שוכנת בליבה של הסצינה הקולינרית התל אביבית בשדרות רוטשילד במקום בו שכנה המסעדה הוותיקה ברו האווס. המסעדה היא פרי יוזמתו החדשה של איש חיי הלילה המשופשף רפי שאולי.

המטבח במקום מגיש מבחר מנות מגוונות הלקוחות מסגנונות שונים ומושתת על חומרי גלם איכותיים וטריים ובישול מדויק ומפתיע, בתפריט תמצאו מנות כגון: מולים, סטייק טרטר, אנטריקוט, ספייריבס, פנה פירות ים ועוד...

את חווית המסעדה משלים בר גדול וייחודי המשתלב עם החלל כולו שמציע תפריט לא שגרתי של קוקטיילים ובירה טרייה תוצרת עצמית.

במסעדת אנאבל'ס מגוון של חללים שמאפשרים קיום של אירועים ממגוון סוגים, החל מ-15 אורחים ועד ל-250.

חלל המסעדה מתפרס על פני ארבעה מפלסים ובהם פינת לאוונג', חדר פרטי שמשקיף לשדרה ובר אחורי פרטי.

חדשות האוכל 30.10.12

דרוגי-גולשים

התמונה של שוש חזן גרינברג

4
הכותרת " אוהבים לחלוק" היא למעשה המוטו של מסעדת אנבל'ס התל אביבית החדשה, וההמלצה שם היא לחלוק הכל, טוב, חוץ מהמפיות עליהן כתוב "זאת מפית, לא צריך לחלוק". את אנבל'ס פתח רפי שאולי, כן זה, האושיה משנות השישים, שבעים, שמונים והלאה, שגם בגיל שבעים משתעמם לשבת בבית, ופותח ביחד עם משפחת בן ארי,מסעדה חדשה. הקונספט של "אנבל'ס" הוא כאמור מנות חלוקה והסגנון הוא ביסטרו עם נגיעות של מזרח רחוק. השף האמון על המטבח הוא שף ג'וני חיירו הקולומביאני , שהחל את דרכו במסעדות ניו יורק,למד במילאנו, ולבסוף הגיע לישראל בעקבות האהבה והספיק לעבוד במסעדות רבות דוגמת "פיקאסו", "מיקה","משה שגב", "ביירו דה קובה" ועוד.מנות מומלצות - לחם הבית, סלט אסיאתי, בייבי קלמארי במילוי שרימפס. מנות שפחות אהבתי - פופקורן שרימפס ופארפה חלבה.

התמונה של שוש חזן גרינברג

3
הקונספט של "אנבל'ס" הוא כאמור מנות חלוקה והסגנון הוא ביסטרו עם נגיעות של מזרח רחוק. מנות מומלצות - לחם הבית" הגיע ראשון. כמו שכתבתי בעבר, בכל ארוחה אני חייבת לנסות את הלחם, וכאן הוא הגיע מהביל, טרי, רך ועם שלושה מטבלים – אבוקדו, חמאה מתובלת והפייבוריט של כולם בפה מלא- ממרח לימונים. (16 שקלים למנה שתספיק לשניים). בייבי קלמארי שלם במילוי שרימפס " (38 שקלים) – סוג של "קובה" ממולא בשרימפס קצוץ, בייקון וגבינת מנצ'גו על מצע קרם כרובית. מנה טעימה, אין ספק. נושנשה עד תום. רביולי שרימפס" – (42 שקלים) – ארבע יחידות גדולות של רביולי תוצרת בית ממולא בשרימפס וריקוטה, ברוטב ביסק פירות ים. אוסובוקו לבן בבישול ארוך"72 שקלים ) – פרה נמוכה שבושלה ביין אדום מולאסה, רוזמרין וירקות שורש. הבשר פשוט נמס מהעצם, היה רך, תפוחי האדמה והירקות האחרים ספגו את הטעמים והכל הפך למנה חורפית, מתקתקה ורכה מאד לאכילה. קינוחים פחות מוצלחים.