מסעדת קלארו במתחם שרונה

  • המטבח הפתוח במסעדת קלארו
  • מבנה היקב הטמפלרי של מסעדת קלארו
  • מבנה היקב הטמפלרי של מסעדת קלארו
5
ממוצע: 5 (דרוג 1)

כשנכנסים למסעדת קלארו של השף רן שמואלי קודם כל מתרשמים מהמבנה: מדובר במבנה טמפלרי ישן ששימש כיקב, ומציע חלל פתוח אדיר, בו עשה המעצב כרצונו, ורצונו היה - לייצר כאן חלל גדול ונעים, אשר במרכזו מטבח פתוח מרשים במיוחד.

האווירה במקום מאוד אופנתית ונעימה, המוסיקה היתה מעט רועשת בשביל לנהל שיחה עם יותר מאדם אחד שיושב קרוב, אבל גם זה היה חלק מהאווירה.

האוכל - היה נהדר. גם מי שרוצה להסתפק רק בסלט ימצא כאן מגוון גדול מאוד לבחירה.

מבחינת חניה - יש שירות "ואלה" המציע חניה ב-35 ש"ח בפתח המסעדה, ויש גם בערבים חניה חינם באזור הקרוב יותר לקריה (במגרש החניה של קציני הקריה הנמצא בפינת רחוב לאונרדו).

חוויה מיוחדת - במיוחד עם חברים.

 

דרוגי-גולשים

התמונה של Michal Moreno

5
טעים טעים, ויקר יקר. אבל שווה במיוחד - לאירוע מיוחד. אנחנו טעמנו שתי מנות סלט ואת "המנה הסגולה" שגם היא סוג של סלט, והיה מעולה. שתינו קוקטייל משובח, ואכלנו כדורי אורז מתוקים לקינוח וסיימנו את העניין בכ-150 ש"ח לסועדת. לדעתי היה שווה כל שקל.