סומאק
מסעדת סומאק הינה מטבח שף מקומי המשתמש בחומרי גלם דרומיים וכמו כן תפריט היין מורכב רק מיקבי בוטיק דרומיים. התפריט מתאפיין בקדרות,פסטות,בשרים משובחים, פירות ים, דגים וקינוחים תוצרת בית.
הרעיון אשר עומד מאחורי מסעדת סומאק הוא הבישול המקומי.
הגבינות המוגשות במסעדה ,הירקות והפירות , הדגים והיין המשובח מגיעים ממושבי האזור ,קיבוצים מחבל הבשור ומחוות הבודדים בנגב.
תפריט המסעדה שם דגש על מטבח ישראלי , דרומי .
השף והבעלים , עוזי נעים , וצוות המסעדה מזמינים אתכם לגלות חבל ארץ
הנמצא בהתפתחות קולינרית מתמדת
מקווים שתיהנו ממטעמיו.