קבביס

דרוג הגולשים: 
3
ממוצע: 3 (דרוג 1)
כתובת: 
אברבנל 84
עיר: 
תל אביב יפו
אזור בארץ:
מחיר לסועד:
שעות פעילות: 
א, ב, ג, ד 19:00-10:00 ה, שישי 03:00-10:00
כשרות: 
לא כשר
טלפון: 
03-6827838

קבביס היא מזנון קבבים איכותי, ועם זאת עממי ואותנטי, הממוקם ברחוב אברבאנל 84 דרום תל אביב.
המקום - נראה במבט ראשון כמו מזללה מהסוג הפשוט ביותר: כסאות בר, דלפקים, וכמה מקומות ישיבה נוספים.
אם ממשיכים לחקור אל מעבר למראית העין - מובטחת הפתעה לא קטנה.
יש כאן קבב טלה עם בצל ופטרוזיליה, או קבאב מבשר בקר עם צנוברים ונענע.
יש גם קבב אנטריקוט, קבב פרגית, קבב סורי קבב מיקס (קצת מכל דבר) וסינייה.

את המנות אפשר לקבל בפיתה או בצלחת נייר עם סלטים ותוספות (צ'יפס בתשלום נוסף).

האווירה: עניינית
החניה: צריך הרבה מזל
האוכל: חוויה לקרניבורים
המחירים: זולים

קבביס - הקבב

דרוגי-גולשים

התמונה של שוש חזן גרינברג

3
בלב אזור המוסכים של תל אביב, ברחוב אבארבנל 84, כבר עשר שנים נמצאת "קבביס- בר קבבים" ורק עכשיו הגעתי אליה לטעום מה יש בתפריט שמורכב ברובו מ"קבבים". המחיר די אחיד כמו שתראו בתמונה – 29שקלים בפיתה, 46 שקלים בצלחת. הבשר כשר, אין מנות חלביות (גם לא בקינוחים) אבל אין תעודה. הבעלים, השף ולב המקום – דודו אזולאי. כל האוכל, הסלטים, התיבולים וכמובן הבשר, הכל תוצרת בית, כולל כמה המצאות מקוריות של דודו . מנת "מיקס" שכוללת קבבים של אנטריקוט, טלה ובקר נחמדה מאד ובאה עם פיתות, חמוצים ומה שהכי אהבתי - הטחינה. מבין הקבבים - הצבעתי עבור הטלה במקום הראשון ואחריו האנטריקוט – טעמים פשוטים של בשר שמעידים על עצמם ולא זקוקים לתוספות תיבוליות. לחמעג'ון - שילוב של פיתה עם בשר ותיבול שיצר מעין "פיצה" בשרית. הכי אהבתי שאכלתי עם הידיים והן לא נעשו שומניות. (בתפריט הלחמעג'ון מופיע תחת השם "קבבה"). קינוחים פרווה.
דרוגים ומקומות קרובים
התמונה של שוש חזן גרינברג

3
בלב אזור המוסכים של תל אביב, ברחוב אבארבנל 84, כבר עשר שנים נמצאת "קבביס- בר קבבים" ורק עכשיו הגעתי אליה לטעום מה יש בתפריט שמורכב ברובו מ"קבבים". המחיר די אחיד כמו שתראו בתמונה – 29שקלים בפיתה, 46 שקלים בצלחת. הבשר כשר, אין מנות חלביות (גם לא בקינוחים) אבל אין תעודה. הבעלים, השף ולב המקום – דודו אזולאי. כל האוכל, הסלטים, התיבולים וכמובן הבשר, הכל תוצרת בית, כולל כמה המצאות מקוריות של דודו . מנת "מיקס" שכוללת קבבים של אנטריקוט, טלה ובקר נחמדה מאד ובאה עם פיתות, חמוצים ומה שהכי אהבתי - הטחינה. מבין הקבבים - הצבעתי עבור הטלה במקום הראשון ואחריו האנטריקוט – טעמים פשוטים של בשר שמעידים על עצמם ולא זקוקים לתוספות תיבוליות. לחמעג'ון - שילוב של פיתה עם בשר ותיבול שיצר מעין "פיצה" בשרית. הכי אהבתי שאכלתי עם הידיים והן לא נעשו שומניות. (בתפריט הלחמעג'ון מופיע תחת השם "קבבה"). קינוחים פרווה.