אידרה - מסעדת דגים

דרוג הגולשים: 
5
ממוצע: 5 (דרוג 1)
כתובת: 
הרצל 215
עיר: 
רחובות
אזור בארץ:
סוג המסעדה:
מחיר לסועד:
שעות פעילות: 
א - ה 17:00 - 12:00 שבת 12:00 - 17:00
כשרות: 
לא כשר
טלפון: 
08-648-8181

מסעדת אידרא ממוקמת מול מכון ויצמן, ומגישה מבחר גדול של דגים טריים בצורות בישול ואפיה שונות.
בתפריט - כל סוגי הדגים הנפוצים בישראל, וגם כמה פחות נפוצים כמו דג הלוקוס.
לצד מנות הדגים מוגשת תוספת לבחירה, ויש גם מגוון סלטים מהם ניתן לבחור (בתשלום נוסף).
יש גם תפריט עסקיות.

אידרה - מסעדת דגים

דרוגי-גולשים

התמונה של שוש חזן גרינברג

5
המסעדה ממוקמת ברחוב הרצל 215 רחובות, והיא כשרה. המקום מעוצב באווירה ימית. בעלי המקום הם קובי יחיא וירון גדסי, תושבי המקום, שמפצים את העיר רחובות על העדר חוף ים, באווירת דגים טרייה. גדסי, שף בעברו (ניהל את "דג על הדן" "ברבוניה" ועוד, ובישל גם ב"טורקיז" בין השאר) בנה תפריט מודולרי מאד, שמאפשר לכל סועד לבחור לא רק את הדג אלא גם את סוג ההכנה שלו – גריל, טיגון, חצי חצי, תנור ועוד, כשכדי שהסועד יקבל את מירב המיצוי מהדג, יש לכל דג בתפריט המלצה כיצד הכי טוב לאכול אותו. במנה העיקרית כלולה מנת סלטים עם מילוי, מה שאומר שעל השולחן מוצבות המון קעריות (פירוט מגיע תיכף) עם סלטים שמתמלאים שוב ושוב. אם יש בשולחן אורח שאינו מזמין מנה עיקרית, התשלום על הסלטים יהיה 35 שקלים בעיקריות - מושט מטוגן עם אותו רוטב הבית, שהוגש עם פוטטוס (77 שקלים בתפריט) – הטיגון היה האופציה המומלצת של המסעדה, והדג יצא עדין מאד ושמר על עסיסיותו. מנה גדולה (550 גרם) שיחד עם הסלטים והלחם ממקודם כבר גרמה לבלוגרים מנוסים להשען אחורנית ולפתוח כפתור בחגורה. המנה העיקרית השניה היתה השוס של הערב מבחינתי – מנה שחיתותית במיוחד של פילה לוקוס לבן בתנור שמוגש בתוך כמות גדולה של רוטב שמנת פטריות מבעבע עם פרמז'ן (136 שקלים במנה שיכולה בשקט להאכיל שניים). המנה כמובן נטולת עצמת מתוקף היותה פילה, והיא מוקפת בשמנת וגבינה שנוקתה עד תום בעזרת שאריות הלחם קינוח מומלץ - המלבי. בדרך כלל אני לא מעריצה גדולה של מלבי, בעיקר בגלל שבדרך כלל יש לו טעם פלסטיקי. לשמחתי ב"אידרה" המלבי היה קליל – מאד קליל, עשוי שמנת ומצופה בתערובת של שקדים, בוטנים וקוקוס, עם מי וורדים עדינים מאד מסביב (22שקלים).
דרוגים ומקומות קרובים
התמונה של שוש חזן גרינברג

5
המסעדה ממוקמת ברחוב הרצל 215 רחובות, והיא כשרה. המקום מעוצב באווירה ימית. בעלי המקום הם קובי יחיא וירון גדסי, תושבי המקום, שמפצים את העיר רחובות על העדר חוף ים, באווירת דגים טרייה. גדסי, שף בעברו (ניהל את "דג על הדן" "ברבוניה" ועוד, ובישל גם ב"טורקיז" בין השאר) בנה תפריט מודולרי מאד, שמאפשר לכל סועד לבחור לא רק את הדג אלא גם את סוג ההכנה שלו – גריל, טיגון, חצי חצי, תנור ועוד, כשכדי שהסועד יקבל את מירב המיצוי מהדג, יש לכל דג בתפריט המלצה כיצד הכי טוב לאכול אותו. במנה העיקרית כלולה מנת סלטים עם מילוי, מה שאומר שעל השולחן מוצבות המון קעריות (פירוט מגיע תיכף) עם סלטים שמתמלאים שוב ושוב. אם יש בשולחן אורח שאינו מזמין מנה עיקרית, התשלום על הסלטים יהיה 35 שקלים בעיקריות - מושט מטוגן עם אותו רוטב הבית, שהוגש עם פוטטוס (77 שקלים בתפריט) – הטיגון היה האופציה המומלצת של המסעדה, והדג יצא עדין מאד ושמר על עסיסיותו. מנה גדולה (550 גרם) שיחד עם הסלטים והלחם ממקודם כבר גרמה לבלוגרים מנוסים להשען אחורנית ולפתוח כפתור בחגורה. המנה העיקרית השניה היתה השוס של הערב מבחינתי – מנה שחיתותית במיוחד של פילה לוקוס לבן בתנור שמוגש בתוך כמות גדולה של רוטב שמנת פטריות מבעבע עם פרמז'ן (136 שקלים במנה שיכולה בשקט להאכיל שניים). המנה כמובן נטולת עצמת מתוקף היותה פילה, והיא מוקפת בשמנת וגבינה שנוקתה עד תום בעזרת שאריות הלחם קינוח מומלץ - המלבי. בדרך כלל אני לא מעריצה גדולה של מלבי, בעיקר בגלל שבדרך כלל יש לו טעם פלסטיקי. לשמחתי ב"אידרה" המלבי היה קליל – מאד קליל, עשוי שמנת ומצופה בתערובת של שקדים, בוטנים וקוקוס, עם מי וורדים עדינים מאד מסביב (22שקלים).