פוקצ'ה בר ירושלים

  • פוקצ'ה בר ירושלים
0
עדיין אין דרוגים

אנחנו לא ירושלמים במקור, אבל כל פעם שאנו מבקרים בירושלים אנחנו אוכלים בפוקצ'ה בר. המקום מאוד גדול ותוסס לאור נרות וריח מפתה מדי של לחמים ופיצות.

האוכל עצמו מאוד מגוון - פסטות, פיצות, פוקצ'ות, סלטים, וגם אנטריקוט, כריך רוסטביף ופירות ים מגוונים. רצוי לציין שהפוקצ'ות הן מעט שונות ממה שמוכר בד"כ - הבצה דק מאוד, נראה כמו פיצה עיראקית ענקית, עם כל התוספות מונחות במרכז וחתוכות בצורה גסה - אלא אם כן זה גבינה מותכת ואז זה כבר דומה לפיצה. זה מגיע עם סכין גדול לחיתוך ועם רטבים.

אנחנו בהתחלה לא הבנו איך מתמודדים עם זה, אבל בסוף נורא נהנינו להרכיב לעצמנו את המנה - והטעם היה מאוד מפתיע וטוב (שלנו הייתה אורוגולה, מוצרלה ועגבניות).
מה שיפה בעיננו במסעדה זה שמעבר למנות הסטנדרטיות, יש כמה מיוחדות שלא נתקלים בהן הרבה, כמו הלזניית בטטה-פסטו המפורסמת, רביולי חציל בלאדי וכו'.
המחירים בדרך כלל סובבים סביב ה50-60 ש"ח, כאשר הבשרים הם יקרים יותר והפוקצ'ות זולות יותר - באזור ה30-40.

פוקצ'ה בר Focaccia