מסעדת מיטשוס בקצרין
מסעדת מיטשוס קמה על בסיס הקצבייה שפעלה במקום שנים קודם וייחודה הוא הבשרים שמקורם בעגלי רמת הגולן.
חגי שלום, בעל המסעדה, מחלק את זמנו בין פיקוח על גידול העגלים לבין טיפול בבשר ויישונו. לשיטתו של חגי, בשר איכותי הינו בשר עגלים צעירים מזני סימנטל – לימוזין, שגדלו על תזונה נכונה ומבוקרת, כך שתתקבל תוצאה של בשר ורוד ורך, עסיסי וטעים במיוחד, עם עדינות של טעמים בחיך. אחד השלבים החשובים בתהליך הכנת הבשר הוא הטיפול הייחודי בהתאמה לכל נתח. טיפול זה מתבצע ע"י קצבי מיטשוס רמת-הגולן ומבטיח כי תקבלו את הנתח הנבחר בדיוק כפי שקיוויתם.
במסעדה תזכו לטעום מהבשר על-פי טהרת המסורת של מיטשוס רמת הגולן. המנות במסעדת מיטשוס מלווות בלחם שאור מקומי, עם שמונה מטבלים מדהימים מעשי ידיה של אשת הקצב, שהיא שפית בעצמה.
את כל הנתחים המוגשים ניתן לקנות במעדנייה ולקבל במשלוח מרמת הגולן היישר לביתכם.
![מסעדת מיטשוס בקצרין](https://www.sabresim.co.il/sites/default/files/styles/display800x600/public/%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%A9%D7%95%D7%A1.jpg?itok=xvmd8Eim)