מסעדת מיטשוס בקצרין
מסעדת מיטשוס קמה על בסיס הקצבייה שפעלה במקום שנים קודם וייחודה הוא הבשרים שמקורם בעגלי רמת הגולן.
חגי שלום, בעל המסעדה, מחלק את זמנו בין פיקוח על גידול העגלים לבין טיפול בבשר ויישונו. לשיטתו של חגי, בשר איכותי הינו בשר עגלים צעירים מזני סימנטל – לימוזין, שגדלו על תזונה נכונה ומבוקרת, כך שתתקבל תוצאה של בשר ורוד ורך, עסיסי וטעים במיוחד, עם עדינות של טעמים בחיך. אחד השלבים החשובים בתהליך הכנת הבשר הוא הטיפול הייחודי בהתאמה לכל נתח. טיפול זה מתבצע ע"י קצבי מיטשוס רמת-הגולן ומבטיח כי תקבלו את הנתח הנבחר בדיוק כפי שקיוויתם.
במסעדה תזכו לטעום מהבשר על-פי טהרת המסורת של מיטשוס רמת הגולן. המנות במסעדת מיטשוס מלווות בלחם שאור מקומי, עם שמונה מטבלים מדהימים מעשי ידיה של אשת הקצב, שהיא שפית בעצמה.
את כל הנתחים המוגשים ניתן לקנות במעדנייה ולקבל במשלוח מרמת הגולן היישר לביתכם.
חוויה מרתקת של תהליך ייצור קרמיקה וחנות מתנות מפנקת במפעל יחיד מסוגו בארץ לייצור כלי קרמיקה בכמויות מסחריות.
למידע נוסף...יהודיה- גבינות בוטיק מהגולן מחלב בקר בשלל טעמים וצבעים, סדנאות להכנת גבינה, סיורים מודרכים וחנות שתצייד אתכם לפיקניק מושלם בטבע.
למידע נוסף...המרכז מציע ביקור החוויתי במקורותיו של המוצר - ממעיין סלוקייה ועד למדפי החנויות. את המסע מלווה מדריך המספר הכל על עולם המים המינרלים, החל מהיווצרות הטיפה הראשונה ועד להגעת הבקבוק אליך הביתה.
למידע נוסף...מרכז המבקרים של יקבי רמת הגולן מציע סיורים מודרכים לקבוצות ויחידים, בהם ניתן לצפות בתהליך ייצור היין, לטעום ממגוון יינות היקב המפורסמים בארץ ובעולם ואף לקנות מיינות היקב, אביזרי יין ומזכרות.
למידע נוסף...