מסעדת מורל באבירים
מסעדת מורל באבירים היא פרי עיצובו ותכנונו של השף והבעלים לירז קריספין (לשעבר שף מסעדת קלודין) והיא מציעה מטבח של בשר ופירות ים בשילוב ניחוחות וטעמים גליליים ישראלים.
מורל, על שם פטריית יער צרפתית משובחת ונפוצה משלבת בבישולים שלה חומרי גלם מעולים תוצרת הארץ לצד נגיעות מתוחכמות של בישול צרפתי אנין טעם. במקום מוגשות מנות בשרים משובחות, פירות ים, דגים, ומנות שף. המטבח במקום הינו מטבח פתוח וגלוי לעיני האורחים במסעדה - כיאה למסעדת שף שאין לה מה להסתיר ומקפידה על בישול בחומרי גלם טריים ומשובחים במיוחד.
האווירה במקום נעימה לחלוטין וחפה מכל יוהרה או גאוותנות והאוכל והשרות טובים מאד. מומלץ לארוחה רומנטית או עם זוג חברים, מחירים הוגנים למסעדה מסוג זה.
טיולי סוסים לזוגות ולקבוצות בחורש האלונים במצפה אבירים
למידע נוסף...טיול זוגי רכוב ביער אלונים בשבילי הרים בנוף מדהים בלי עשן ובלי טרטור מנוע עם סל פיקניק גבינות עיזים ויין טוב ומה שנשאר זה רק לאהוב
למידע נוסף...הפעם נטייל בפארק גורן שבגליל העליון - המערבי בין עצי אלון עבותים ומצלים שעברו לאחרונה דילול, גיזום וגם - טיפוח.
למידע נוסף...במצפה מתת שבגליל העליון, בבית המוקף בוסתן אורגני מלמד ארז קומרובסקי את כל סודות הבישול, תוך שימוש בעשבי בר מהגליל, ירקות אורגניים, שמני זית, יינות מתנובת הגליל והמון אהבה לאדמה.
למידע נוסף...