מסעדת ג'ירף נודל בר באבן גבירול תל אביב

  • מסעדת ג'ירף נודל בר באבן גבירול תל אביב
  • בר המשקאות במסעדת ג'ירף נודל בר באבן גבירול תל אביב
  • הקפצה על ווק במסעדת ג'ירף נודל בר באבן גבירול תל אביב
3
ממוצע: 3 (6 דרוגים)

ב-1996 נפתחה מסעדת ג'ירף הראשונה בארץ. ג'ירף אבן גבירול הייתה גם הנודל בר הראשון בעיר, והוא סיפק חוויה אסייתית–ניו יורקית בתל אביב .

תושבי האזור ואלו שביקרו בו, התחברו במהירות לקונספט החדשני – מנות מודרניות בהשראת מטבחים אסייתיים מסורתיים עם קינוחים וקפה אירופאים לגמרי, שמוגשים במסעדה עם אווירה עדכנית ותוססת.

באבן גבירול גם הומצאו והושקו מנות שהפכו לנכסי צאן ברזל כמו "החריפה", "צ'אזה" וה"פבלובה".

דרוגי-גולשים

2
גם אני אהבתי מאוד את המסעדה, אבל הרמה אכן ירדה. בפעם האחרונה שהייתי, המתיקות של שתי מנות נודלס שונות הייתה בלתי נסבלת, התיבול לא אסייאתי כמו שאני מכירה - מנות לא מיוחדות וגם לא ממש טעימות ושוות את הכסף.

2
תמיד אהבתי את הג'רף והייתי אוכלת בסניף הזה המון. בפעם האחרונה שהזמנתי לצערי תהיה באמת הפעם האחרונה. הביאו לי מנה (החריפה) עם שרימפסים לא קלופים, ועם המשלוח והכל המנה עלתה לי 70 שקלים. חבל כי פעם האוכל היה טעים, היום יש אופציות טעימות לא פחות וזולות בהרבה, למשל התאילנדי באבן גבירול ז'בוטינסקי.

התמונה של mchlcldn888

2
תמיד הייתי מעריצה גדולה של הג'ירף, אבל צר לי להגיד שלאחר שהם שינו את התפריט נעלמו מנות אהובות ונכנסו מנות לא מוצלחות. גם האוכל פחות מוצלח לטעמי. בכל זאת אלטרנטיבה סבירה לארוחת צהריים, אבל לא מה שהיה פעם