מסעדת פורטר ובניו
Porter & Sons היא מסעדה ומבשלת בירה השוכנת באחד מהרחובות המוכרים ביותר לפודיס' התל אביביים - רחוב הארבעה.
המקום מעוצב כפאב אנגלי עם כמה חללים ואופציות ישיבה - סביב שולחן בחלל המרכזי של המסעדה, שולמןת במזכירים את הדיינרים האמריקניים או על הבר, שם תוכלו לקבל הסבר מפורט על סגנונות הבירה שהמקום יכול להציע לכם, ואף כמה טעימות של הבירות שאתם פחות מכירים.
בפורטר תוכלו לבחור לכם כ- 50 סוגי בירה בחבית, ולמעלה מ-70 סוגי בירות בבקבוקים.
גם האוכל במקום משתלב מצויין עם בירה, ולא מדובר כאן על זיתים וצ'יפס, אלא אוכל איכותי וטעים שפשוט מחייב יברה לצידו. הנה כמה רק כמה דוגמאות מהתפריט:
אוהבי הבשר יהנו מרוסטביף רומסקו - נתח שייטל עשיר ועסיסי המוגש לצד רוטב שקדים ופלפלים קלויים, או מצלע עגל במחבת כבדה
לאוהבי הדגים מחכים מנות כגון מטיאס בבירה ושמנת של פעם, מחבת פירות ים עם שרימפס, קלמארי ומולים ברוטב של ארטישוק, לימון כבוש, כוסברה ויין לבן ועוד.