טפאו - טאפאס וסביצ'ה בר נפתחה בשנת 2002 ומספקת מאז לאורחיה חוויה ספרדית תוססת. שני אלמנטים מתחברים במטבח של טפאו: מנות טאפאס מספרד וסביצ'ה מדרום אמריקה. השפית אביבית פריאל אביחי, יצרה מנות ספרדיות מורכבות, אשר מתבססות על חומרי גלם מעולים בעיבודים קלאסיים ומפתיעים. במרכז המסעדה בר גדול המציע מבחר אינסופי של קוקטיילים מקוריים לצד משקאות אלכוהוליים ותפריט יין השם דגש על יינות ספרד וישראל. לטפאו מגיעים לערב של טפאסים, אלכוהול, מוזיקה ואווירה לטינית סקסית שלא תשכחו במהרה...