מסעדת כתית

דרוג הגולשים: 
4.5
ממוצע: 4.5 (2 דרוגים)
כתובת: 
היכל התלמוד 4
עיר: 
תל אביב - יפו
אזור בארץ:
מחיר לסועד:
שעות פעילות: 
א, ב, ג, ד, ה, שישי, שבת 15:00-12:00, 23:00-19:00
כשרות: 
לא כשר
טלפון: 
03-5107001

מסעדת כתית בניצוחו של השף מאיר אדוני משלבת מטבח אירופאי מוקפד עם פיוז'ן ים תיכוני
המטבח במסעדת כתית מבטא את התשוקה הגדולה לאוכל של השף והבעלים מאיר אדוני תוך כדי שימוש במרכיבים עונתיים באיכות הגבוהה ביותר, דגה ופירות ים טריים, בשר טלה ובקר ועוד וכן ייצור עצמי של לחמי מחמצת , פסטות, סורבטים, גלידות קונפיטורות ורטבים, מציעה מסעדת כתית יצירה קולינרית ייחודית על פי עקרונות הבישול הקלאסי – מודרני עם טעמים וניחוחות אותנטיים.

כדאי לנסות ולאכול כל מה שימליצו לכם, מאיר יודע בהחלט מה הוא עושה ולכל ביס ונגיעה במסעדה הזו יש טעם מיוחד, בעיקר טעם של עוד.

מסעדת כתית
מסעדת כתית

דרוגי-גולשים

התמונה של קאטיושה

4
הייתי שם פעם אחת ובאמת חייבת לציין שהאוכל טעים ומוגש יפה אבל כשראינו את המחירים בתפריט כמעט נחנקנו. בקיצור, למי שלחוץ טיפה בכסף זה לא המקום בשבילו.

5
הייתי שם פעם אחת. נשאר לי טעם של עוד. כל דבר שטעמתי שם היה באמת מושלם. אבל לא מצדיק את המחיר. עדיין מעדיפה ללכת ולאכול פעמיים או שלוש במסעדות אחרות מאשר פעם אחת בזו.

עמודים

דרוגים ומקומות קרובים
מוזיאון הרצל לילינבלום
5
ממוצע: 5 (דרוג 1)

מרכז המבקרים של בנק דיסקונט ומוזיאון לתולדות הבנקאות העברית מתקופת אחוזת בית ועד לבנקאות של ימינו ובנקאות עתידית.

למידע נוסף...
מיצג מהתקופה - בית רוקח
0
עדיין אין דרוגים

הבית האותנטי מן המאה ה-19 מהווה פנינה אדריכלית והינו היחיד בשכונה ששוקם ושומר בדיוק כפי שהיה על מנת להעניק למבקריו את אווירת ראשית ההתיישבות בנווה צדק. הבית משמש כמרכז מבקרים ומאפשר היכרות עם ההיסטוריה והווי החיים של ראשית ההתיישבות בנווה צדק.

למידע נוסף...
רחוב דרך יפו בתל אביב
3
ממוצע: 3 (5 דרוגים)

רחוב דרך יפו בתל אביב הוא אחד הרחובות הארוכים והמרשימים ביותר של דרום תל אביב.

למידע נוסף...
4
ממוצע: 4 (דרוג 1)

חללי תצוגה בבניין, החושפים את סיפורה של העיר תל אביב-יפו; תערוכות שונות, קבועות ומתחלפות; מודלים ארכיטקטונים; עבודות פסיפס מרשימות; תערוכות צילום מאוספי המוזיאונים הגדולים בארץ; מערכת מולטימדיה אינטראקיטיבית המתעדת את התפתחותה של העיר תל אביב.

למידע נוסף...