לאבורטוריו די פסטה LABORATORIO ירושלים
לאבורטוריו די פסטה - "מעבדת הפסטה" היא מסעדה חדשה שהוקמת לפני פחות משנה במרכז העיר ירושלים.
המסעדה מתמחה בפיצות ופסטות וכן במגוון קינוחים איטלקיים מקוריים. המסעדה מייבאת את כל חומרי הגלם והציוד מאיטליה כדי להציע מנות קרובות ככל שניתן למקור. עיצוב המסעדה מרהיב וחדשני אם כי מעט תעשייתי והאווירה במקום צעירה במיוחד. המוטו של המקום הוא "קבל מהר, אכול לאט", ובהתאם לכך המנות מוכנות בזריזות וביעילות ומוגשות בקופסאות קרטון - כמו של נודלס.
הרעיון הוא לבחור מבין מגוון סוגים של פסטה כגון רביולי, פטוצ'יני, "חונקי כמרים", ספגטי ועוד, וכן מתוך מגוון של רטבים - אלי אוליו, רוזה, שמנת בטטה, וכדומה. המנות גדולות, טעימות ומשביעות והמחירים לא יקרים (כ-35-45 ש"ח) והעובדים במקום מעניקים שירות נעים ומספקים המלצות על שילובים מוצלחים.
במקום קיים מקרר עם קינוחים איטלקיים מוכנים מראש. כמו כן, יש אפשרות למשלוחים ולארוחות עסקיות.