אטרקציות ופעילויות

עין דני- עין בובין בדולב
בריכת שחייה ענקית בעומק גיא יפהפה, עמוס בוסתני פרי וגפנים, בין מערות קסומות וטרסות פורחות
למידע נוסף...
יקבי בנימינה מרכז מבקרים
חווית חושים של סיורי יין, טעימות מודרכות, סדנאות, חנות המפעל ואירועים, מהמרכז יוצאות קבוצות לטיולים באיזור
למידע נוסף...
באר המושבים
באר המושבים שופצה בשנים האחרונות, נבנתה לו גדר, פינת ישיבה המתאימה לקבוצה שלמה של תנועת נוער, ונוסף גם ברז מים משגע המאפשר לשאוב מים מהבאר לשוקת קטנה שנבנתה במיוחד לעניין.
למידע נוסף...
בריכת השחייה וקאנטרי בית שמש
הקנטרי מציע מגוון פעילויות ספורט ומים למנויים ולמשפחות, בריכה חצי אולימפית מחוממת וחדר כושר חדיש
למידע נוסף...
גן לאומי עין הנציב - עין יהודה
אגם קטן וחלומי זוהר בטורקיז, מוקף צמחייה עשירה, המתמלא מנביעה בקרקעית. בשטח קיבוץ עין הנצי"ב הסמוך לבית שאן.
למידע נוסף...
עין עוזי
עין עוזי, ובערבית עין אבו אל עאז'י הוא למעשה נביעה כפולה הנאגרת בבריכת אגירה עמוקה למדי עם מים זכים וצוננים במשך כל השנה, ממוקם על שביל המעיינות היוצא מחרבת סעדים מהווה בילוי מושלם ליום קיץ חם בהרי ירושלים.
למידע נוסף...
ריף הדולפינים באילת
ריף הדולפינים הוא החוף המוצלח ביותר באילת. גם לאלו מכם שלא מעוניינים בפעילות אותה מציע הריף - זהו החוף הנקי ביותר והנעים ביותר באילת, גם בימי הקיץ החמים מאוד.
למידע נוסף...