ד"ר שקשוקה
אם יש אבא למסעדנות הטוניסאית בישראל - זהו ד"ר שקשוקה.
כאן, תמצאו בנוסף לסוגים שונים של שקשוקה, גם אוכל תוניסאי מבושל, בשר על האש, סלטים - מכאן ועד לתוניס, והכל מוגש עם חצי כיכר לחם שחור כמו של פעם - לפני שכל אופה נהיה "מעצב לחם"...
השקשוקה - טעימה מאוד, והכי מגוונת שיש: עם בשר עגל, עם נקניקיות מרגז ושאר מיני תוספות.
האוכל המבושל - טעים מאוד, למרות שחסר נופח ביתי אמיתי.
הבשרים על האש - טריים ועשויים כהלכה, למרות שזו לא ההמתחות הראשית של המסעדה.
הסלטים - טעימים ומגוונים מאוד.
הלחם - טרי טרי.
אם יש דבר אחד שאני הייתי משנה כאן אלה כמויות השמן הכמעט בלתי אפשריות המלוות כל אחת מהמנות, דבר ההופך את האכילה כאן לשומרי דיאטה - למזיקה פינת בלתי אפשרית...
מקום מצויין לארוחה עם תיירים בעת הסתובבות ביפו - אווירה אותנטית ונעימה, למרות שבגלל גודלה העצום של החצר והמסעדה - לא מאוד אינטימית ושלווה.
ומבחינת המחיר - הרבה יותר זול ממסעדות התיירים שלאורך החוף, אבל בסך הכל גם כאן שילמנו 130 ש"ח לארוחה לשניים.
כדאי לנסות - ולו רק כדי לאמר שהייתם כאן.
אחר כך תחליטו בשביל עצמכם אם אתם חוזרים שנית.
דרוגי-גולשים
המקום מזכיר שוק
חוויות חבריי מהדוקטור...
לא מת על שקשוקה, אבל לקחתי
אין על השקשוקה שלו !
משם לא יוצאים רעבים
כשבאים לד"ר שקשוקה אוכלים..
הקוסקוס הכי שווה בארץ
מודה שאני לא מחובבי השקשוקה
אין כמו שקשוקה
בוקר בשקשוקה-כדאי!
עמודים